We hebben zoveel te vertellen.

De vaakst gestelde vragen beantwoorden we hieronder. Voor andere, specifieke vragen is er altijd iemand van ons bereikbaar op 0032 (0)3 650 09 80.

Waar vind ik Challenge MC?

Onze hoofdzetel ligt in Brasschaat, maar we hebben ook een kantoor in Berchem – vlakbij de invalswegen – en in de coworking community bij 'Spaces Brussels Aiport' (Diegem).

Waar is Challenge MC actief?

In elke grote stad van het land kunnen we rekenen op Challengers die zich inzetten voor onze klanten, zodat we hen eender waar van dienst kunnen zijn, zelfs buiten de landsgrenzen.

Waarin blinken Challengers uit?

Hostesses, stewards, promoteams, beursassistenten, verkopers, medewerkers bij animaties en degustaties, event models, parking boys… Onze Challengers zijn stuk voor stuk sterke persoonlijkheden die zich inzetten als ambassadeur van uw merk en campagne. Op zoek naar een specifiek profiel? Laat het ons weten!

Zijn Challengers tweetalig?

Het kernteam van Challenge MC is tweetalig en talenkennis is één van de parameters tijdens de screening van onze kandidaten.

Regelt Challenge MC mijn event?

Nee, wij organiseren zelf geen events of campagnes. Maar dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen we onze klanten wel bijstaan met professioneel advies en operationele ondersteuning.

Kan ik zelf Challengers kiezen?

Wij stellen een aantal profielen voor op basis van de offerte en de voorkeuren en verwachtingen van onze klant. In onderling overleg kunnen we die selectie uiteraard aanpassen.

Vind ik bij Challenge MC ook modellen?

Sommige van onze Challengers zijn modellen die als hostesses werken, in het vakjargon beter bekend als ‘event models’. Voor fotoshoots en modeshows verwijzen we graag naar onze collega’s bij Jackie Lee.

> Surf naar Jackie Lee

Is er opslagruimte beschikbaar?

Ja, wij beschikken over opslagruimte voor eventmateriaal tijdens de duur van een project of opdracht.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Stuur een mailtje naar michel.deville@challenge-mc.be en vertel ons over de "challenge":

  • de datum of data
  • de locatie
  • het aantal Challengers
  • het gewenste profiel
  • de timing voor de prestaties
  • de taakomschrijving

Nog vragen?

Geen probleem, contacteer ons!

Contacteer ons