Sales ondersteuning bij events en andere projecten

Extra hulp nodig om uw verkoopproject kracht bij te zetten en uw doelgroep te inspireren? Op zoek naar een Product Genius of Specialist om persoonlijkheid toe te voegen aan uw merkbeleving? Ons team van ervaren Sales Ambassadors zal u helpen de beoogde resultaten te behalen. Voor zowel grote projecten zoals het Autosalon in Brussel als elke andere beurs of roadshow in het land.

Voor elk merk apart selecteren we de juiste persoonlijkheden, zodat ze perfect passen bij de eigenheid van het merk. Vanzelfsprekend is meertaligheid een belangrijke voorwaarde bij de screening.

Support tijdens piekmomenten

Om de werkdruk te verlichten of piekmomenten beter op te vangen, kunt u ook een beroep doen op onze Challengers als versterking. Zo hoeft u niemand nieuw aan te werven, maar haalt u wel het juiste flexibele talent binnen dat uitstekend aansluit bij uw vraag.

Het Autosalon als paradepaardje

Het Autosalon ambassadeurs is bijzonder belangrijk voor onze klanten. Ze stellen hoge eisen en koesteren al even hoge verwachtingen. Bij Challenge MC delen we die toewijding en daarom hebben we een aparte website gelanceerd om de aanwerving te optimaliseren. Mét resultaat, want onze Challengers presteren niet alleen voortreffelijk tijdens het Autosalon, ook na deze intensieve tiendaagse kunnen ze vaak nog aan de slag bij lokale concessies om het salesteam bij te staan met hun expertise.

Deze ervaring biedt een uitzonderlijke meerwaarde, binnen én buiten de automotive sector. Op Batibouw bijvoorbeeld zetten onze Challengers ook sterke resultaten neer.

Ziet u extra sales ondersteuning wel zitten? Dan schakelen wij graag over naar een gesprek.

Schakel een Sales Ambassador inDienstenoverzicht

Onze Sales Ambassadors inschakelen voor een flexibele commerciële ondersteuning?

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h