Een Challenger rekruteren en aanwerven als vast talent?

Nauwe samenwerkingen zorgen ook voor een sterke match tussen hosts en opdrachtgever. Een fit die vaak resulteert in nog meer collaboraties en soms zelfs een aanwerving. Omdat beide kanten elkaar vaak al leren kennen tijdens de de evenementen en andere projecten, is dit de ideale en organische manier om uw volgende medewerker aan te werven.

Van selectie tot aanwerving

Onze Challengers zijn jonge talenten die sinds hun zorgvuldige selectie bij de screening al heel wat relevante werkervaring hebben opgedaan onder onze vleugels én die van onze klanten. Hun proefperiode is dus bij wijze van spreken voorbij voordat ze bij uw bedrijf beginnen. Hierdoor heeft ons team een sterk en oprecht inzicht in de soft skills en andere vaardigheden van elk profiel. Want de juiste attitude bezitten is minstens even belangrijk en soms zelfs belangrijker dan een standaard hard skill. Een aanpak die garant staat voor sterke medewerkers.

Is er een match tussen opdrachtgever en host?

Dan zorgen wij voor de overgang van extra kracht naar vast talent.

Nog niet met ons samengewerkt?

Zelfs als je nog geen directe ervaring hebt met onze Challengers en hebben we nooit eerder samengewerkt op een project of evenement, hebben we de ervaring in huis om onze Challengers te matchen met uw bedrijf of openstaande functie.


Nieuw talent aanwerven?Dienstenoverzicht

Staat jouw vraag niet in deze lijst?
Contacteer ons voor een oplossing op maat.

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h