Promoboys & promogirls voor elk type activatie

Als bedrijf komt het erop aan betekenisvolle connecties aan te gaan met uw doelgroep. Dat kan op het verkooppunt zelf, in uw winkel of concessie, of eender waar uw prospecten zich bevinden, en op eender welk moment.

Demonstraties aan de kust tijdens de zomervakantie? Guerrilla marketing in hartje Brussel? Tastings op een hip festival in Antwerpen? Onze Challengers beschikken over de juiste commerciële attitude en de nodige ervaring om mensen juist in te schatten, aan te voelen en warm te maken. Een vlotte babbel en een gesprek kunnen voeren met uw doelgroep in het Nederlands, Frans en Engels zijn zelfs cruciaal, maar aandachtig luisteren kan iemand soms nog het best overtuigen.

Op zoek naar promoboys en -girls, brand activators, animatoren en degustatoren voor flyering, sampling en activatie?

Wij zorgen voor gedreven ambassadeurs die uw product of merk in de kijker zetten en aanprijzen. Daarbij proberen onze Challengers telkens een persoonlijke interactie met het publiek aan te gaan, zodat u een blijvende indruk maakt en uw sales stimuleert.

Zet een Challenger in

Wat moeten we weten om een concreet voorstel uit te werken?

  • Waar plant u de campagne?
  • Hoeveel promogirls en -boys zou u graag inzetten?
  • Van hoe laat tot hoe laat moet uw promoteam aanwezig zijn? Weet dat we steeds een minimum vanl 4.5h per persoon per dag aanrekenen.
  • Wat verwacht u precies van onze promotoren? Een korte taakomschrijving volstaat.
  • Aan welke verwachtingen moet uw ideale promoteam voldoen. Geef een korte profielomschrijving.

Hier een overzicht met veel gestelde vragen:

Kunnen jullie overal in België een promoteam inzetten?

Jazeker, met onze kantoren in Brussel en Antwerpen maken we er een punt van om zo lokaal mogelijk te rekruteren. Zo beschikken we over een pool van Challengers in zowat elke grote stad in België, die we flexibel kunnen inzetten. Waar uw promo actie ook doorgaat.

Mag ik als bedrijf overal promotie voeren?

Plant u een flyer- of samplingcampagne, maak dan zeker dat u hiervoor de toestemming hebt van de bevoegde instantie. In sommige steden zal u een vergunning moeten aanvragen en een belasting voor Reclame op Openbare Weg (ROW) moeten betalen. Soms volstaat een meldingsplicht maar het kan best dat het op bepaalde locaties nu eenmaal niet mag. Neem dit daarom zeker en vast mee in de voorbereiding van uw field marketing campagne.

Werken jullie zelf promotiecampagnes uit?

Wij denken graag mee maar geven geen strategisch advies. M.a.w. zullen we uw campagne heel graag uitvoeren maar we schrijven ze niet uit.

Kunnen we bij jullie materiaal stockeren?

We hebben ruimte voor een operationele stock. Is dat niet voldoende, dan gaan we graag samen met u op zoek naar een gepaste oplossing.

Kunnen we ook bij jullie promokledij laten maken?

Daar hebben we zeker en vast de juiste partners voor.


Onze Brand Ambassadors inschakelen?Dienstenoverzicht

Onze promo girls en promo girls inzetten voor de promotie van uw merk of bedrijf?

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h