Hostesses en hosts voor uw evenement, beurs, congres of seminarie

Bezoekers en klanten een goede eerste indruk geven, is cruciaal voor elk bedrijf. Challenge MC biedt u daarbij professionele ondersteuning. Voor elk type evenement, eender waar in België of net daarbuiten, vaardigen we meertalige en getrainde medewerkers af om u te vertegenwoordigen.

Hospitality voor uw bedrijfsevenementen

Congres, opleiding of personeelsfeest? Al aan de auto trakteren onze parking hosts uw klanten, prospecten en medewerkers op een hartelijke ontvangst. Onze hostesses en hosts begroeten hen aan de deur voor registratie, badging en vestiaire. Onze medewerkers nemen het over en assisteren bij seating, terwijl getrainde informanten inhoudelijke vragen beantwoorden. Bovendien beantwoorden onze getrainde salesambassadeurs, hosts en hostessen inhoudelijke vragen en kunnen ze uw nieuwigheden met een extra punch presenteren en demonstreren.

We doen een beroep op tal van uiteenlopende profielen om al die verschillende projecten op maat van het bedrijf of thema uit te werken. Ervaring is uiteraard een meerwaarde, maar we investeren ook in persoonlijke coaching en specifieke opleidingen. Zo bieden we naast een sterke eerste indruk ook een impact op lange termijn.

Onze hostesses, hosts of informanten maken van uw beurs een succes

Om uw evenement of beurs succesvol te ondersteunen, steken wij dagelijks de nodige energie in de rekrutering en selectie van de juiste persoonlijkheden om uw merk te vertegenwoordigen. Of het nu over het Autosalon en Batibouw in Brussels Expo of een minder grootschalig project gaat elders in België. Wij zetten onze Challengers met evenveel toewijding aan de slag voor uw merk of bedrijf.

Soms beginnen we wel maanden van tevoren met de selectie en opleiding van onze Challengers om hen klaar te stomen als ambassadeurs van diverse merken, met elk een eigen aanpak en uitstraling, inclusief specifieke outfits, styling en make-up. Met Challenge MC mikken we immers op een persoonlijke service die naadloos aansluit op de waarden en huisstijl van uw bedrijf. Onze hostesses en hosts ontvangen uw gasten op een manier die perfect past bij wie u bent.

Festivals en (zomer)evenementen

In ons land valt heel wat te beleven. Tijdens de zomermaanden is het uiteraard hoogseizoen aan de kust en in het binnenland brengen allerlei festiviteiten dan een massa mensen op de been. Maar grote steden zoals Brussel en Antwerpen organiseren het hele jaar door concerten, sportmanifestaties en andere culturele activiteiten.

Onze Challengers leiden elk evenement in goede banen door zowel het grote publiek als genodigden op passende wijze te verwelkomen en te informeren. In het Nederlands, Frans en Engels, want naast de juiste uitstraling gaat het ook om communicatie en interactie. Daarom hechten we bij de selectie en screening van onze medewerkers zoveel belang aan persoonlijkheid en talenkennis.

Wat moeten we weten om een eerste offerte te kunnen opstellen?

  • Waar gaat uw evenement door?
  • Met hoeveel hostesses of hosts kunnen we uw evenement ondersteunen? Geen idee hoeveel personen u nodig hebt? Wij rekenen gemiddeld 1 hostess per 100 à 150 genodigden, afhankelijk van het aantal bezoekers u verwacht in een bepaalde tijdspanne.
  • Van hoe laat tot hoe laat moet uw team aanwezig zijn? Weet dat we per dag een minimumprestatie van 4.5h aanrekenen per persoon.
  • Graag vernemen we een korte taakomschrijving. Op die manier kunnen we de interne selectie richten op de juiste persoonlijkheden.
  • Aan welke criteria moet onze selectie voldoen, wat is het gewenste profiel? Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de hostesses voor een evenement in Brussel perfect tweetalig of zelfs meertalig zijn. Liever een crew uit de regio van uw evenement? Met onze kantoren in Brussel en Antwerpen kunnen we daar flexibel op inspelen.
  • U wil natuurlijk een fantastische eerste indruk maken en daar hoort en dito outfit bij. Dit kunnen we u standaard aanbieden. Niet wat u zoekt? Laat het ons weten. Dan werken we graag een voorstel op maat uit.


Onze hostesses of hosts inschakelen?Dienstenoverzicht


Onze hostesses en hosts inschakelen voor een warm onthaal van uw gasten?


0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h