Hostesses, stewards & informanten voor het Autosalon

Het Autosalon in Brussels Expo – in de sector beter bekend als de Brussels Motor Show – is het grootste evenement van het land. Met Challenge MC zijn we hier al jaren aanwezig in opdracht van uiteenlopende klanten. Voor elk merk apart selecteren we de juiste persoonlijkheden, zodat ze perfect passen bij de eigenheid van het merk. Vanzelfsprekend is meertaligheid de eerste voorwaarde bij de screening.

Onze expertise is gegroeid en dus hebben we geleidelijk onze diensten uitgebreid. Naast hostesses en hosts, stewards en event models schakelen we nu ook informanten, verkopers en offertemakers in. Onze medewerkers krijgen daarom een speciale training waarbij ze helemaal ondergedompeld worden in het gamma van de autoproducent in kwestie.

Het Autosalon is bijzonder belangrijk voor onze klanten. Ze stellen hoge eisen en koesteren al even hoge verwachtingen. Bij Challenge MC delen we die toewijding en daarom hebben we een aparte website gelanceerd om de aanwerving te optimaliseren. Mét resultaat, want onze Challengers presteren niet alleen voortreffelijk tijdens het Autosalon, ook na deze intensieve tiendaagse kunnen ze vaak nog aan de slag bij lokale concessies om het salesteam bij te staan met hun expertise.

Deze ervaring biedt een uitzonderlijke meerwaarde, binnen én buiten de automotive sector. Op Batibouw bijvoorbeeld zetten onze Challengers ook sterke resultaten neer.


Onze hostesses en informanten voor het Autosalon?Dienstenoverzicht

Onze hostesses, informanten en verkopers om uw campagne op het Autosalon te ondersteunen? 

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h