Persoonlijkheid zegt zoveel meer dan een glimlach

Onze diensten

Heb jij het talent om het gezicht te zijn?

Werken voor Challenge MC

Ambassadeurs van uw campagne

Bij Challenge MC selecteren we de juiste persoonlijkheden om uw merk te vertegenwoordigen en uw gasten te ontvangen op een manier die perfect past bij wie u bent. 

Hosts & Event Staff

Hosts & Event Staff

Hostesses, hosts en ander event personeel inhuren voor een professioneel onthaal en hospitality service op uw evenement, beurs, congres of seminarie? Ondersteuning nodig van onze stewards en parking boys om uw gasten wegwijs te maken? 

Lees meer >>

Brand Ambassadors

Brand Ambassadors

Promoboys en promogirls inzetten voor uw field marketing project of promotiecampagne? Onze promoteams zijn er voor uw promotieacties als road shows, activatie, fllyering, degustatie, sampling, animatie in store, lead gathering, ...

Lees meer >>

Sales Ambassadors

Sales Ambassadors

Extra hulp nodig om uw verkoopproject of deelname aan een beurs kracht bij te zetten en uw doelgroep te inspireren? Flexibele commerciële ondersteuning? Ons team van ervaren Sales Ambassadors zal u helpen de beoogde resultaten te behalen.

Lees meer >>

Event Models

Event Models

Onze event models bieden u een upgrade voor een eersteklas ervaring en hopsitality van uw high level event. Met de juiste hostingskillset, talenkennis en werkmentaliteit om uw projecten Challenge-waardig te ondersteunen en versterken.

Lees meer >>

Talent Recruitment~~

Talent Recruitment

Nieuw talent aanwerven? Wij bieden u de support die u zoekt met de rekrutering en selectie van uw nieuwe collega. Dankzij de opgebouwde werkervaring onder onze vleugels, bieden we u een inzicht in het profiel van de kandidaat die u elders niet krijgt.

Lees meer >>

Hospitality~Officers

Hospitality Officers

Onthaalmedewerkers om van het onthaal in uw bedrijf een echte ervaring te maken? Wij bieden u niet zomaar een receptioniste maar geëngageerde hospitality officers om een fantastische eerste indruk en impact te creëren op lange termijn voor uw merk of bedrijf.

Lees meer >>

Autosalon~Ambassadeurs

Autosalon Ambassadeurs

Hostesses, informanten en verkopers voor het Autosalon? Wij selecteren de juiste persoonlijkheden om als gedreven ambassadeurs uw merk te vertegenwoordigen tijdens uw campagne op het grootste evenement van het jaar.

Lees meer >>

Follow us on Instagram

Ben jij de student Social Media Content Creator die we zoeken? 🌟 Vertaal exclusieve events naar adembenemende posts voor zowel Challenge MC als @maisonrougebelgium . Grijp je kans voor deze unieke studentenjob op langere termijn, boost je CV en schitter met de nieuwste iPhone in de hand. Klaar voor de spotlights? 🔥 Link in bio voor alle details!
Instagram
Talent herkent talent! Ben jij onze volgende Project Officer die onze Challengers én de resultaten van onze klanten zal laten schitteren? Matchmaker, planner, game-changer? Kom groeien bij Challenge MC. Lees de volledige vacature via de link in bio en stuur je CV naar stephanie.deville@challenge-mc.be!
Instagram
Vandaag precies 15 jaar geleden begon jouw reis vol toewijding aan Challenge MC. Met je eigen persoonlijkheid, karakter en authenticiteit. Dag in, dag uit, met een onvoorwaardelijke drive om het beste voor onze Challengers, klanten en het gehele Challenge MC team na te streven. Zonder jou hadden we vandaag niet gestaan waar we nu zijn. We kijken vol verwachting uit naar (minstens!) de komende 15 jaar, nieuwsgierig naar hoe jij mee je stempel zal drukken op de mooie toekomst van Challenge MC. Vanuit het hele team, bedankt Kathleen! // Il y a exactement 15 ans aujourd'hui, ton aventure pleine de dévouement chez Challenge MC a commencé. Avec ta propre personnalité, ton caractère et ton authenticité. Jour après jour, avec une détermination inconditionnelle à viser le meilleur pour nos Challengers, nos clients et toute l'équipe de Challenge MC. Sans toi, nous ne serions pas là où nous sommes aujourd'hui. Nous attendons avec impatience (au moins!) les 15 prochaines années, curieux de voir comment tu marqueras de ton empreinte le bel avenir de Challenge MC. De la part de toute l'équipe, merci Kathleen!
Instagram
☀️ Met de zomer vers in het geheugen, is het nu tijd voor een frisse her(fst)start! 🍂 Met jobs als Host of Brand Ambassador op evenementen zoals de thuiswedstrijden van de Rode Duivels zetten we de bal op de stip voor jouw veelbelovende studentencarrière. Benieuwd naar de volgende Challenge die we voor jou in petto hebben? Grijp dan nu je kans om te scoren. Afspraak op onze website en word Challenger. // ☀️ Avec l'été encore frais dans la mémoire, il est temps pour l'aventure d'une nouvelle saison ! 🍂 Avec des postes comme Host ou Brand Ambassador sur des événements tels que les matchs à domicile des Diables Rouges, nous plaçons le ballon sur le point de penalty pour ta carrière étudiante prometteuse. Curieux de savoir quels Challenges nous avons encore prévu pour toi ? Saisis dès maintenant ta chance de marquer. Rendez-vous sur notre site web et deviens Challenger. Pictures by @fotografiekathleenrits
Instagram

De juiste persoonlijkheid op de juiste plaats

Screening
Screening
Talenkennis
Talenkennis
Selectie
Selectie

De selectie van uw ambassadeurs is een delicate job, waarin we elke dag tijd en middelen investeren. Naast taal spelen ook uitstraling en karakter een grote rol. We zoeken niet zomaar een hostess, we engageren een persoonlijkheid die perfect past bij de waarden van uw merk en de verwachtingen van uw doelgroep.


Elegantie is nooit uit de mode

Kleding
Kleding
Make-up
Make-up

Om een impact te maken op lange termijn, is een sterke eerste indruk cruciaal. We stellen dan ook met zorg een outfit samen uit onze collectie, die we voortdurend uitbreiden met stijlvolle blikvangers. In onze make-upgids tonen we Challengers bovendien tips en technieken om hun look compleet te maken.

Toegewijd aan uw campagne

Service
Service
Training
Training
24/7
24/7

Om ons team optimaal voor te bereiden ontwikkelden we in samenwerking met Kluwer een unieke training, enkel en alleen voor onze Challengers. En ‘The Rocket’ is onze eigen online applicatie die klanten én Challengers op maat bijstaat tijdens elke opdracht. Nog persoonlijkere service? Als familiebedrijf staan we altijd klaar, dag en nacht.

Campagnes in de kijker

Ontdek de meerwaarde van onze personalities en onze aanpak in de praktijk.

Onze klanten en Challengers aan het woord

We bieden meer dan een glimlach, en we krijgen ook meer dan een glimlach.

Een blik in onze kleerkast?

Elegantie is nooit uit de mode, vinden wij bij Challenge MC. Daarom hechten wij veel belang aan stijlvolle kledij en accessoires. Maak je keuze; of vertel ons wat je zoekt, dan duiken we samen de rekken in.

Vraag het ons persoonlijk.

Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan voor een specifieke opdracht.

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h

Onze kantoren.


Challenge MC Brasschaat
Challenge MC Brasschaat
Ter Borcht 46
2930 Brasschaat

Get directions
Challenge MC Antwerp (at MaisonRouge
Challenge MC Antwerp (at MaisonRouge
Ellermanstraat 61/11C
2000 Antwerpen

Get directions
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Havenlaan 86C
1000 Brussels

Get directions