Persoonlijkheid zegt zoveel meer dan een glimlach

Onze diensten

Heb jij het talent om het gezicht te zijn?

Werken voor Challenge MC

Ambassadeurs van uw campagne

Bij Challenge MC selecteren we de juiste persoonlijkheden om uw merk te vertegenwoordigen en uw gasten te ontvangen op een manier die perfect past bij wie u bent. 

Hosts & Event Staff

Hosts & Event Staff

Hostesses, hosts en ander event personeel inhuren voor een professioneel onthaal en hospitality service op uw evenement, beurs, congres of seminarie? Ondersteuning nodig van onze stewards en parking boys om uw gasten wegwijs te maken? 

Lees meer >>

Brand Ambassadors

Brand Ambassadors

Promoboys en promogirls inzetten voor uw field marketing project of promotiecampagne? Onze promoteams zijn er voor uw promotieacties als road shows, activatie, fllyering, degustatie, sampling, animatie in store, lead gathering, ...

Lees meer >>

Sales Ambassadors

Sales Ambassadors

Extra hulp nodig om uw verkoopproject of deelname aan een beurs kracht bij te zetten en uw doelgroep te inspireren? Flexibele commerciële ondersteuning? Ons team van ervaren Sales Ambassadors zal u helpen de beoogde resultaten te behalen.

Lees meer >>

Event Models

Event Models

Onze event models bieden u een upgrade voor een eersteklas ervaring en hopsitality van uw high level event. Met de juiste hostingskillset, talenkennis en werkmentaliteit om uw projecten Challenge-waardig te ondersteunen en versterken.

Lees meer >>

Talent Recruitment~~

Talent Recruitment

Nieuw talent aanwerven? Wij bieden u de support die u zoekt met de rekrutering en selectie van uw nieuwe collega. Dankzij de opgebouwde werkervaring onder onze vleugels, bieden we u een inzicht in het profiel van de kandidaat die u elders niet krijgt.

Lees meer >>

Hospitality~Officers

Hospitality Officers

Onthaalmedewerkers om van het onthaal in uw bedrijf een echte ervaring te maken? Wij bieden u niet zomaar een receptioniste maar geëngageerde hospitality officers om een fantastische eerste indruk en impact te creëren op lange termijn voor uw merk of bedrijf.

Lees meer >>

Autosalon~Ambassadeurs

Autosalon Ambassadeurs

Hostesses, informanten en verkopers voor het Autosalon? Wij selecteren de juiste persoonlijkheden om als gedreven ambassadeurs uw merk te vertegenwoordigen tijdens uw campagne op het grootste evenement van het jaar.

Lees meer >>

Follow us on Instagram

Met Talent Recruitment als nieuwe service bieden we onze klanten nu ook de mogelijkheid om een Challenger aan te werven als vast talent. Op zoek naar een nieuwe uitdaging of studeer jij binnenkort af? Neem een kijkje op onze website via de link in bio voor meer info over deze eerst reeks job opportuniteiten. Getalenteerd en gemotiveerd? Stuur je cv naar stephanie.deville@challenge-mc.be. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk geprek. Avec Talent Recruitment comme nouveau service, nous offrons désormais à nos clients la possibilité d'embaucher un Challenger en tant que talent permanent. Tu cherches un nouveau défi ou tu vas bientôt terminer tes études ? Jette un coup d'œil à notre site web via le lien dans la bio pour plus d'informations sur cette première série d'opportunités d'emploi. Talentueux et motivé ? Envoie ton CV à stephanie.deville@challenge-mc.be. Nous serons ravis de prendre le temps pour faire connaissance.
Instagram
Les avantages d'un job comme "Brand Ambassador" chez Challenge MC? Qui peut mieux répondre à cette question qu'un Challenger lui-même? Toi aussi, tu veux décrocher un rôle d'ambassadeur sur les plus beaux et plus grand événement pour renforcer ton CV? Rendez-vous sur challenge-mc.be.
Instagram
Belangrijke eigenschappen om als Brand Ambassador voor Challenge MC aan de slag te gaan? Wie kan deze vraag beter beantwoorden dan een Challenger zelf? Wil jij ook een ambassadeursrol opnemen op de mooiste evenementen om zo je CV versterken? Afspraak op challenge-mc.be.
Instagram
Als Challenger krijg je niet alleen de kans om je talenten te ontwikkelen met jobs die je CV verrijken. Je maakt ook deel uit van een écht sprankelend en boeiend netwerk. Onze "Challengers" After Work" eerder deze maand heeft dat nog maar eens in de verf gezet. Nog geen Challenger? Afspraak op challenge-mc.be. En tant que Challenger, tu n'as non seulement l'opportunité de développer tes talents avec des missions qui enrichissent ton CV. Tu fais également partie d'un réseau réellement dynamique et passionnant. Notre dernier "Challengers' After Work" l'a une fois de plus confirmé. Rejoindre nos équipes? Rendez-vous sur challenge-mc.be. #personalitybeyondthesmile #strongpeopleforstrongbrands
Instagram

De juiste persoonlijkheid op de juiste plaats

Screening
Screening
Talenkennis
Talenkennis
Selectie
Selectie

De selectie van uw ambassadeurs is een delicate job, waarin we elke dag tijd en middelen investeren. Naast taal spelen ook uitstraling en karakter een grote rol. We zoeken niet zomaar een hostess, we engageren een persoonlijkheid die perfect past bij de waarden van uw merk en de verwachtingen van uw doelgroep.


Elegantie is nooit uit de mode

Kleding
Kleding
Make-up
Make-up

Om een impact te maken op lange termijn, is een sterke eerste indruk cruciaal. We stellen dan ook met zorg een outfit samen uit onze collectie, die we voortdurend uitbreiden met stijlvolle blikvangers. In onze make-upgids tonen we Challengers bovendien tips en technieken om hun look compleet te maken.

Toegewijd aan uw campagne

Service
Service
Training
Training
24/7
24/7

Om ons team optimaal voor te bereiden ontwikkelden we in samenwerking met Kluwer een unieke training, enkel en alleen voor onze Challengers. En ‘The Rocket’ is onze eigen online applicatie die klanten én Challengers op maat bijstaat tijdens elke opdracht. Nog persoonlijkere service? Als familiebedrijf staan we altijd klaar, dag en nacht.

Campagnes in de kijker

Ontdek de meerwaarde van onze personalities en onze aanpak in de praktijk.

Onze klanten en Challengers aan het woord

We bieden meer dan een glimlach, en we krijgen ook meer dan een glimlach.

Een blik in onze kleerkast?

Elegantie is nooit uit de mode, vinden wij bij Challenge MC. Daarom hechten wij veel belang aan stijlvolle kledij en accessoires. Maak je keuze; of vertel ons wat je zoekt, dan duiken we samen de rekken in.

Vraag het ons persoonlijk.

Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan voor een specifieke opdracht.

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h

Onze kantoren.


Challenge MC Brasschaat
Challenge MC Brasschaat
Ter Borcht 46
2930 Brasschaat

Get directions
Challenge MC Antwerp
Challenge MC Antwerp
Hof ter Schrieklaan 17
2600 Berchem

Get directions
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Havenlaan 86C
1000 Brussels

Get directions