Persoonlijkheid zegt zoveel meer dan een glimlach

Onze diensten

Heb jij het talent om het gezicht te zijn?

Werken voor Challenge MC

Ambassadeurs van uw campagne

Bij Challenge MC selecteren we de juiste persoonlijkheden om uw merk te vertegenwoordigen en uw gasten te ontvangen op een manier die perfect past bij wie u bent. 

Hosts & Event Staff

Hosts & Event Staff

Hostesses, hosts en ander event personeel inhuren voor een professioneel onthaal en hospitality service op uw evenement, beurs, congres of seminarie? Ondersteuning nodig van onze stewards en parking boys om uw gasten wegwijs te maken? 

Lees meer >>

Brand Ambassadors

Brand Ambassadors

Promoboys en promogirls inzetten voor uw field marketing project of promotiecampagne? Onze promoteams zijn er voor uw promotieacties als road shows, activatie, fllyering, degustatie, sampling, animatie in store, lead gathering, ...

Lees meer >>

Sales Ambassadors

Sales Ambassadors

Extra hulp nodig om uw verkoopproject of deelname aan een beurs kracht bij te zetten en uw doelgroep te inspireren? Flexibele commerciële ondersteuning? Ons team van ervaren Sales Ambassadors zal u helpen de beoogde resultaten te behalen.

Lees meer >>

Event Models

Event Models

Onze event models bieden u een upgrade voor een eersteklas ervaring en hopsitality van uw high level event. Met de juiste hostingskillset, talenkennis en werkmentaliteit om uw projecten Challenge-waardig te ondersteunen en versterken.

Lees meer >>

Talent Recruitment~~

Talent Recruitment

Nieuw talent aanwerven? Wij bieden u de support die u zoekt met de rekrutering en selectie van uw nieuwe collega. Dankzij de opgebouwde werkervaring onder onze vleugels, bieden we u een inzicht in het profiel van de kandidaat die u elders niet krijgt.

Lees meer >>

Hospitality~Officers

Hospitality Officers

Onthaalmedewerkers om van het onthaal in uw bedrijf een echte ervaring te maken? Wij bieden u niet zomaar een receptioniste maar geëngageerde hospitality officers om een fantastische eerste indruk en impact te creëren op lange termijn voor uw merk of bedrijf.

Lees meer >>

Autosalon~Ambassadeurs

Autosalon Ambassadeurs

Hostesses, informanten en verkopers voor het Autosalon? Wij selecteren de juiste persoonlijkheden om als gedreven ambassadeurs uw merk te vertegenwoordigen tijdens uw campagne op het grootste evenement van het jaar.

Lees meer >>

Follow us on Instagram

Het is weer tijd om onze volgende Personality of the Month aan te kondigen en in de spotlights te zetten! Mascha, we willen je bedanken voor je onvoorwaardelijke toewijding als ambassadrice van Challenge MC en om de projecten van onze klanten keer op keer op jouw manier te versterken! // Il est temps de présenter notre prochaine Personality of the Month et de la mettre sous les projecteurs ! Mascha, nous voulons te remercier pour ton dévouement inconditionnel en tant qu'ambassadrice de Challenge MC et pour renforcer sans exception les projets de nos clients à ta manière.
Instagram
Onze Sales Ambassadors stonden afgelopen weekend klaar om elke bezoeker onder te dompelen in de wereld van Range Rover en NOA outdoor living. Kunnen we uw resultaten deze zomer ook doen schitteren? Of wilt u uw commerciële activiteiten op peil houden tijdens de vakantieperiode? Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we voor uw merk kunnen betekenen! // Nos Sales Ambassadors étaient au rendez-vous le week-end dernier pour introduire chaque visiteur dans le monde de Range Rover et de NOA outdoor living. Pouvons-nous également faire briller vos résultats cet été ? Ou souhaitez-vous maintenir vos activités commerciales pendant la période des vacances ? Contactez-nous dès aujourd'hui et découvrez ce que nous pouvons faire pour votre marque !
Instagram
Samen met onze vrienden van @maisonrougebelgium houden we een grote motivatiepeiling om een nog beter inzicht te hebben in wat jij verwacht van je ideale studentenjob of flexibele bijverdienste. Wil jij heel even de tijd nemen om je mening te delen? Dan mag jij misschien binnenkort 4 dagen op onze kosten op festival! Neem deel via link in bio.
Instagram
Ondersteuning nodig om van uw zomer event succes te maken? Uw merk doen stralen onder de zon? En uw resultaten laten schitteren tijdens uw piekperiode? Ons Hosts & Event Staff, Brand en Sales Ambassadors garanderen u de summer support die u nodig hebt. Neem contact op om samen het beste uit uw zomer te halen. // Besoin d'assistance pour faire de votre événement estival un succès ? Faire briller votre marque sous le soleil ? Et faire rayonner vos résultats pendant votre période de pointe ? Nos Hosts & Event Staff, Brand et Sales Ambassadors vous garantissent le soutien dont vous avez besoin cet été. Contactez-nous pour tirer ensemble le meilleur parti de votre été.
Instagram

De juiste persoonlijkheid op de juiste plaats

Screening
Screening
Talenkennis
Talenkennis
Selectie
Selectie

De selectie van uw ambassadeurs is een delicate job, waarin we elke dag tijd en middelen investeren. Naast taal spelen ook uitstraling en karakter een grote rol. We zoeken niet zomaar een hostess, we engageren een persoonlijkheid die perfect past bij de waarden van uw merk en de verwachtingen van uw doelgroep.


Elegantie is nooit uit de mode

Kleding
Kleding
Make-up
Make-up

Om een impact te maken op lange termijn, is een sterke eerste indruk cruciaal. We stellen dan ook met zorg een outfit samen uit onze collectie, die we voortdurend uitbreiden met stijlvolle blikvangers. In onze make-upgids tonen we Challengers bovendien tips en technieken om hun look compleet te maken.

Toegewijd aan uw campagne

Service
Service
Training
Training
24/7
24/7

Om ons team optimaal voor te bereiden ontwikkelden we in samenwerking met Kluwer een unieke training, enkel en alleen voor onze Challengers. En ‘The Rocket’ is onze eigen online applicatie die klanten én Challengers op maat bijstaat tijdens elke opdracht. Nog persoonlijkere service? Als familiebedrijf staan we altijd klaar, dag en nacht.

Campagnes in de kijker

Ontdek de meerwaarde van onze personalities en onze aanpak in de praktijk.

Onze klanten en Challengers aan het woord

We bieden meer dan een glimlach, en we krijgen ook meer dan een glimlach.

Een blik in onze kleerkast?

Elegantie is nooit uit de mode, vinden wij bij Challenge MC. Daarom hechten wij veel belang aan stijlvolle kledij en accessoires. Maak je keuze; of vertel ons wat je zoekt, dan duiken we samen de rekken in.

Vraag het ons persoonlijk.

Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan voor een specifieke opdracht.

0032 (0)3 650 09 80maandag—vrijdag 09h—17h

Onze kantoren.


Challenge MC Brasschaat
Challenge MC Brasschaat
Ter Borcht 46
2930 Brasschaat

Get directions
Challenge MC Antwerp (at MaisonRouge
Challenge MC Antwerp (at MaisonRouge
Ellermanstraat 61/11C
2000 Antwerpen

Get directions
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Challenge MC Brussels - Tour & Taxis (shared office with MaisonRouge)
Havenlaan 86C
1000 Brussels

Get directions