Promoteam van Challenge MC zet Brussels Airport op de kaart

“Een first class aanpak zonder enige turbulentie.”

Challenge

Met behulp van echte brand ambassadeurs een memorabele eerste indruk achterlaten die het merk Brussels Airport versterkt.

Aanpak

Om een blijvende indruk achter te laten bij de reisagentschappen had Intracto de hulp nodig van enkele sterke profielen. Het concept vereiste de medewerking van een enthousiast team dat er volledig in wou vliegen. Challenge MC was dus niet ver te zoeken.

Op pad met de Challengers.

Net geen 300 reisagentschappen in België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland kregen eind dit jaar een bezoekje van onze Challengers. Het bezoek was kort en krachtig om zo de aandacht van de doelgroep niet te verliezen. Het promoteam had tijdens dit bezoek extra hulp gekregen in de vorm van een bijna levensgrote sneeuwman die sneeuwvlokjes niesde. Daarnaast werd het personeel van de reisbureaus betrokken bij een spel; wie met bijhorende wanten de meeste sneeuwvlokjes ving, won. Deze ludieke actie zal niet snel vergeten worden.

De juiste crew.

Het succes van deze actie hing sterk af van het promoteam. Waar een bezoeker zich normaal zelf tot een host of hostess richt, moest het promoteam ditmaal zelf de doelgroep aanspreken en betrekken. Hier maakt Challenge MC het verschil. Dankzij onze focus op een meer commerciële en communicatieve aanpak leveren wij echte merkambassadeurs af.

Handen uit de mouwen. 

Dit jaar zorgden we naast een selectie persoonlijkheden ook voor operationele support. Van de planning van de routes, het materiaalbeheer tot de kwalitatieve rapportering. Challenge MC zorgde ervoor! Tot waar kan onze operationele support gaan? De regel is dat we alles in beheer nemen dat je binnen het uur kan op- en afbouwen.

Samen in de prijzen vallen.

Eerder dit jaar verzorgden Balthazar Events en Challenge MC een ander event van Brussels Airport. Om hun nieuwe cabine te introduceren aan hun partners organiseerden ze de beleving ‘Boutique Hotel in the Air’. Dit event won onlangs goud op de BEA World Awards in de categorie van events.


Kunnen we ook uw merk ook op de kaart zetten? Laat het ons weten.