De hostesses van Challenge MC voor een professioneel en persoonlijk onthaal van de VIP's op elk business evenement en elke thuiswedstrijd van The Great Old.

“Het gaat veel verder dan een glimlach, er moet een match zijn met de waarden van de club. De hostesses zijn immers belangrijke ambassadrices en een eerste aanspreekpunt.”

Challenge

Een bezoek aan RAFC moet voor de gasten een ervaring zijn die blijft hangen.

Aanpak

Hoe is het partnership tussen RAFC en Challenge MC ontstaan? 

"We werken al meerdere jaren samen. We leerden elkaar voor het eerste kennen toen ik nog werkte voor een Belgische groep gespecialiseerd in beurzen en grote projecten. Hun ondersteuning met een professioneel onthaal en de begeleiding van de bezoekers op onze beurzen was toen ook al een meerwaarde. Vanaf dag 1 was ik onder de indruk van de flexibele samenwerking en de stipte opvolging."


Wat is voor u de meerwaarde om met een hostess agency te werken?

"Een verzorgd en stijlvol voorkomen in combinatie met een oprechte glimlach moeten voor een fantastische eerste indruk zorgen bij aankomst van onze klanten. Maar het gaat veel verder dan een glimlach, de persoonlijkheid die erachter schuilt moet een match zijn met de waarden van de club. De hostesses zijn immers belangrijke ambassadrices en eerste aanspreekpunt voor onze klanten. De juiste uitstraling in combinatie met de juiste styling, in onze gekende liefdevolle kleuren, moeten ons merk versterken.

Dankzij Challenge MC, kunnen wij rekenen op een vast team van sprankelende hostesses. Zij kennen ondertussen het reilen en zeilen van de club waardoor een briefing bijna overbodig wordt. Dankzij de duidelijke communicatie van Challenge MC, weten onze ambassadrices perfect wat we van hen verwachten. Op die manier worden wij ontzorgd en kunnen we er gerust in zijn dat alles naar wens verloopt."


Hoe kan een Challenger het verschil maken voor The Great Old in zijn of haar ambassadeursrol? 

"Nogmaals, de dames zijn ons uithangbord. Wij rekenen op vlotte en assertieve personen die bovendien liefst een gezond gevoel voor humor hebben. Onze klanten komen voor een fijne voetbalavond met vrienden of zakenrelaties en om te genieten van lekker eten in ons restaurant, in onze loges en de verschillende business lounges van de Bosuil. Zij worden uiteraard graag ontvangen door stralende ambassadrices die iedereen persoonlijk kunnen begeleiden en wegwijs maken in de nieuwe hoofdtribune."


Welke waarden moet een hostess en ambassadrice van RAFC absoluut uitstralen?

"Wij verwachten van een gastvrouw of -heer uiteraard dat ze onvoorwaardelijk vriendelijk en beleefd zijn. Ze moeten assertief zijn en nogmaals, een goed gevoel voor humor is meer dan welkom."


Hoe moeten uw gasten zich een bezoek aan uw club herinneren? 

"Bij ons draait alles rond de totaalbeleving. Voetbal in combinatie met gastronomie in de juiste sfeer en echt entertainment. Elke supporter moet, zelfs bij een nederlaag, met een gevoel kunnen vertrekken dat ze welkom en gewenst waren op onze club. Ook al groeien we zeer snel en ambiëren we de Europese top vinden we het belangrijk dat we onze eigenheid kunnen behouden. Zoals een traditieclub met stamnummer 1 dat verdient."