De ideale hostess en informant voor een beurs als het Autosalon, Batibouw of ander evenement in België?

Haal alles uit uw beurs en laat u ondersteunen door onze professionele hostesses en informanten.

Challenge

De selectie van de juiste persoonlijkheden voor een maximale support van onze klanten tijdens hun aanwezigheid op specifieke en uiteenlopende beurzen, voor een betere return on investment.

Aanpak

Waar moet een goede beurshostess of -informant aan voldoen? Moeten uw hostesses tweetalig of zelfs meertalig zijn? Bent u op zoek naar ervaren informanten? Misschien biedt u zelf een volwaardige training aan en is commerciële ervaring geen must. U wilt in de eerste plaats dat de persoonlijkheid een match is met wie u bent als bedrijf.

Een expositie heeft vaak een internationaal karakter of trekt op z'n minst een nationaal publiek aan. U wilt uw bezoeker en potentiële klant zoveel mogelijk in z'n eigen taal verder kunnen helpen. Op grote nationale beurzen zoals het Autosalon, Batibouw en Horeca Expo moeten uw ambassadeurs vlot zijn in beide landstalen. Op andere en meer internationale beurzen zoals Superrnova, Label Expo of het tweejaarlijkse Bus World is Engels dan weer de voertaal. De taalvaardigheid van uw ambassadeurs is daarom een belangrijke vereiste om uw merk te vertegenwoordigen. Net om die reden besteden wij bij de persoonlijke kennismaking en screening van nieuwe Challengers bijzonder veel aandacht aan hun talenkennis om die correct in kaart te kunnen brengen.

Wat met de commerciële ervaring? Dat is mooi meegenomen maar volgens onze ervaring geen absolute noodzaak. Uw beursmedewerkers moeten een commerciële attitude hebben, communicatief zijn en vooral een luisterend oor bieden aan uw gasten. Dat verstaan we onder de "juiste persoonlijkheid" als ambassadeur voor uw merk of bedrijf. Want persoonlijkheid zegt zoveel meer dan een glimlach.

Kunnen we u ondersteunen om van uw beurs een succes te maken? Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.