Hospitality van wereldklasse tijdens EK Hockey.

“Een wedstrijd winnen zit vaak in details. Bij hospitality is dat niet anders: zelfs de kleinste pin kan het verschil maken.”

Challenge

Een onthaal dat net zo klant- als doelgericht is: persoonlijk en professioneel.

Aanpak

Het EK Hockey was hét sportevenement van het jaar in Antwerpen. De nationale mannenploeg begon als regerend wereldkampioen uiteraard met torenhoge ambities aan het tornooi, en dat bracht vanzelfsprekend heel wat volk op de been. Daarnaast had organisator en trouwe klant Golazo eveneens stevig ingezet op VIP’s en genodigden. Challenge MC mocht hier dus niet ontbreken.

Een Boon voor hockey.

Naast evenementenhoofdstad Brussel, waar we onder meer instaan voor de hospitality tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels, is ons agentschap ook sterk vertegenwoordigd in Antwerpen. Het EK Hockey voelde voor ons team bij wijze van spreken aan als een thuismatch, niet in het minst omdat onze familie zo betrokken is bij deze snel groeiende sport. Alle kinderen zijn actief tussen de lijnen en grootvader Devillé streed met de nationale ploeg zelfs 2 keer voor eremetaal op de Olympische Spelen van München en Mexico. In dit geval was de ‘match’ tussen team en challenge dus nog sterker dan anders. De openingswedstrijd was voor ons de ideale aanleiding om zelf ook enkele contacten uit te nodigen voor een avondje hockey en hospitality op hoog niveau.

Zwijgen is goud? Fout.

Een hartelijk onthaal is een goed begin, maar net zoals bij andere opdrachten gingen we hier een stap verder: naast een professionele omkadering gaven we onze taak een persoonlijke invulling. We wilden echt een aanspreekpunt zijn voor alle gasten. Een belangrijk aspect daarbij was de styling – nadat we de juiste persoonlijkheden geselecteerd hadden uiteraard. Onze hostesses gingen gekleed in een mix van rood en wit, de kleuren van de Red Lions, en voor de stewards hadden we een sportieve chino en een rode polo voorzien. Speciaal voor de gelegenheid lieten we een pin maken waarop ons logo prijkt in de Belgische tricolore, een detail dat onze toewijding onderstreept én aan de ervaring van de gasten bijdraagt. Het maakt onze Challengers extra herkenbaar en bereikbaar.

Meespelen in de Champions League?

Met een persoonlijk, professioneel en stijlvol onthaal streven we naar een upgrade van de bezoekerservaring, van "Economy" naar "Business" en zelfs "First Class". Elk contact met de gast moet daar aan bijdragen en elke interactie biedt ons de kans om het verschil te maken. Hoe meer we evolueren naar deze "First Class"-ervaring, des te klantgericht onze aanpak moet zijn. In een uitgesproken omgeving als die van het hockey, waar tal van profielen uit de bedrijfswereld elkaar ontmoeten, moeten ook onze hospitality en service excelleren.

>> Upgrade uw event met onze hostesses en stewards.

It’s NOT lonely at the top: join us! 

Het EK Hockey was een unieke belevenis. Maar dankzij onze samenwerking met Golazo mogen we regelmatig aan de slag op geweldige sportevenementen, zoals de Baloise Belgium Tour, sportgala's, loopwedstrijden, cyclocross, … En voor opdrachten als deze vragen klanten expliciet naar een onthaal met vrouwen én mannen, dus we maken graag kennis met nieuwe en gedreven Challengers.

>> Meld je aan bij Challenge MC.