Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

08okt

Vacature: werken als hostess, informant en verkoper op het Autosalon 2019

Ben je op zoek naar een uitzonderlijke werkervaring? Solliciteer dan nu voor de volgende editie van het Autosalon dat plaatsvindt van 18 tot en met 27 januari 2019 te Brussels Expo. Wij rekruteren en begeleiden meer dan 200 hostesses, informanten en verkopers voor BMW, Jaguar, Land Rover, Opel, Renault, Dacia, Honda, Mazda, Mitsubishi,VW en Porsche. Wat mag je van een job op het grootste evenement van het land verwachten? Lees even verder.

Sta jij graag als eerste in lijn op de stand van de beurs en weet jij als geen ander een fantastische eerste indruk na te laten op de bezoeker? Dan ben jij allicht de hostess die we zoeken voor één van onze klanten. Wil je graag een meer uitgesproken commerciële uitdaging? Kijk je er naar uit om je te verdiepen in de vooruitstrevende autowereld en kan je dat met passie overbrengen? Solliciteer dan als informant of verkoper. Welke functie voor jou ook is weggelegd, een rol als ambassadeur op het Autosalon is een unieke ervaring.

Word je weerhouden door één van onze klanten? Dan hebben we jou heel wat te bieden. Om te beginnen, een prachtige referentie op je CV. Wat dacht je van een bijzonder hoog aangeschreven en doortastende training? Of toegang tot een netwerk van meer dan 200 ambitieuze Challengers? And last but not least, je verdient een meer dan aardige Euro op zeer korte tijd, transparant en stipt uitbetaald.

Ben jij sprankelende persoonlijkheid die we zoeken? Grijp dan meteen je kans en stuur een mailtje naar hello@challenge-mc.be of registreer je hier. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek.

Do you have the talent to be the face?