Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

13feb.

De studentenjob die je zoekt.

Kies jij voor meer dan een gewone studentenjob? Sta je te springen om jezelf als professional te ontplooien? Bij Challenge MC valt er altijd iets te beleven: ga aan de slag op de meest exclusieve evenementen en leg tal van interessante contacten. Wij bieden je naast een goed loon ook de kans om boeiende werkervaringen op te doen. Ideaal om je talenten te ontwikkelen en de perfecte start voor een veelbelovende carrière. Maak de keuze om je studentenleven te verrijken.

Via onze kantoren in Brasschaat, Berchem en Diegem bieden we jou uitdagende opdrachten doorheen het hele land. Ben jij onze volgende hostess of steward om de VIP's van de Rode Duivels te ontvangen op hun volgende thuiswedstrijd. Heb jij het in jou om een merk in de kijker te zetten tijdens een Road Show aan de kust of op een bruisend festival? Of wat dacht je van een job als ambassadeur van een toonaangevend automerk op het Autosalon, het grootste evenement van het land? Wij bieden je jobs die niet alleen leuk zijn voor je Instagram maar vooral een troef zijn voor je CV.

Ontmoet tal van boeiende gasten en maak kennis met andere Challengers. Bij ons ontwikkel je niet alleen je talent maar ook je sociale en professionele netwerk. Interessante contacten die je professionele ontwikkeling alleen maar ten goede komen.

Maak nu de juiste keuze. Neem contact op en kom kennismaken in één van onze 3 kantoren die jou het beste uitkomt. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Geen student maar wel op zoek naar een flexibele job of bijverdienste? Ook dan hebben we jou natuurlijk heel wat te bieden! Grijp je kans en be a Challenger.