Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

08feb.

5 goeie redenen waarom een job als host of hostess op evenementen een meerwaarde is op je CV

Waarom een job als host of hostess je CV versterkt? Wij geven je 5 goede redenen waarom je bij Challenge MC bouwt aan je verdere carrière:

1. Een klantgerichte mindset

Een job als host of hostess vraagt om goede communicatie skills en een sterke klantenservice, die je zullen helpen om met mensen om te gaan en problemen op te lossen. In élke carrière zullen deze vaardigheden je ongetwijfeld verder brengen.

2. Team work makes the dream work

Als host of hostess werk je vaak samen in team. Je leert samenwerken en hoe je niet anders kan dan je verantwoordelijkheden op te nemen met een gemeenschappelijk doel voor ogen.

3. Flexibiliteit

Veel hostess- en host jobs zijn flexibel, waardoor je je werk en studies prima kan combineren, en je op die manier toch blijft bouwen aan je CV. Ideaal dus voor de ambitueze student of de gedreven bijklusser die vooruit wil in het leven.

4. Werkervaring

Een job als host of hostess is een uitstekende manier om je CV te vullen met relevante werkervaringen, welke richting je ook uit gaat of wil gaan. Elke sector of job kan wel een beetje meer "hospitality" gebruiken.

5. Vergroot je netwerk

Als host of hostess kom je voortdurend met verschillende mensen in contact en precies zo bouw je een sterk netwerk op, in toekomstige jobs of zakelijke opportuniteiten komt dit vroeg of laat altijd van pas!

Overtuigd? Meld je aan als Challenger en laat samen je CV (een ook je bankrekening) verrijken.