Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

08sep.

Voorzichtig uitkijken naar morgen.

Sorry, maar we moeten het nog even over Corona hebben. We gingen van ‘huisarrest’ naar bubbels van 10 vrienden en we hadden zelfs zicht op evenementen tot wel 400 gasten. De hele sector maakte zich klaar voor veilige events en zou daar zonder twijfel ook in slagen. Tot de situatie opnieuw ernstig werd en een rooskleurig perspectief veranderde in ‘code rood’.

Niet alle richtlijnen lijken even rechtlijnig. Met argusogen volgen wij al weken de steeds veranderende aanbevelingen en verordeningen. Veiligheid is voor Challenge MC altijd van groot belang geweest. De ervaringen die we leveren, verlopen telkens in een gecontroleerde omgeving en onder professionele begeleiding. In deze mondmaskermaatschappij vraagt men nu om nog extra inspanningen, een nieuwe uitdaging. Wij zijn én blijven er echter van overtuigd dat deze sector verantwoordelijk en wendbaar genoeg is om events – zelfs met verstrengde coronamaatregelen – te laten slagen.

Open for business.

Het onmogelijke realiseren, dat is waar wij, onze collega’s, onze leveranciers en onze partners voor staan. Ook in extreme situaties zoals vandaag slagen toonaangevende organisaties zoals Brussels Expo erin om met o.a. nieuwe luchtzuiveringssystemen grote beurzen veilig te laten verlopen. Het is duidelijk dat de crisis heel wat creativiteit en uitzonderlijke ingrepen vraagt. Uitzonderlijk, maar niet onmogelijk.

Hoewel we in onze eigen bubbels relatief zorgeloos vertoeven, worden de risico’s reëler zodra we met honderden mensen uit alle regio’s van het land en diverse lagen van de bevolking verzamelen. Wij nemen de verantwoordelijkheid om die momenten en contacten te faciliteren met de nadrukkelijke focus op welzijn. En we doen dat op een zo gastvrije manier, zonder elke zaal of hal om te toveren tot een kille, klinische omgeving. Met ‘distancing’ zonder afstandelijk te zijn.

Wél social, niet physical.

Menselijk contact is cruciaal voor ons allemaal. Dat heeft de voorbije periode van tijdelijk isolement ons zeker wel geleerd. Psychologen wereldwijd zijn het erover eens dat sociale interactie onze geestelijke gezondheid stimuleert en versterkt. Daarom leggen wij ons met Challenge MC toe op ‘physical distancing’, en dus niet op ‘social distancing’. Bij onze partner Meetdistrict hebben we alvast gemerkt dat de flexwerkers en andere professionals nog steeds persoonlijk ontvangen en begeleid kunnen worden mét aandacht voor alle veiligheidsvoorschriften.

Zodra het weer mogelijk is, willen we elkaar opnieuw verrijken op congressen, recepties of andere evenementen om zo de ‘motor’ aan te zwengelen. Dat dat doen we vanzelfsprekend niet zonder ABS of roetfilter. Welzijn krijgt altijd voorrang.

Persoonlijkheid maskeer je niet.

En, hoe modieus is uw mondmasker? Zo’n klein stukje textiel, zoveel stof tot discussie! Wat ons betreft, is het simpel: om de kans op overdracht maximaal te beperken, dragen onze Challengers consequent een mondmasker. Als we binnenkort terug evenementen mogen ondersteunen, zult u het dus ongetwijfeld nog even zonder hun stralende glimlach moeten doen. Gelukkig hebben we méér te bieden: tijdens de selectie van onze kandidaten staat hun persoonlijkheid altijd centraal. Dat blijft een constante, zelfs in deze onzekere tijden. Wij zoeken immers voor onze klanten geschikte medewerkers op basis van specifieke verwachtingen en waarden. Het zijn merkambassadeurs die niet gewoon uitvoeren, maar echt uitdragen. En daar verandert een mondmasker niets aan.

>> Vragen over uw evenement?

Bedrijfsfeest, persvoorstelling of een ander evenement gepland? Hoe pakt u dat nu concreet aan? Wij staan u graag bij met onze ervaring en expertise. Contacteer ons.