Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

29mrt

VACATURE - Chief Hospitality Officer MeetDistrict Gent (full time - 40h)

Heb jij het talent om onze volgende CHO te zijn?

Voor onze klant en toonaangevend ondernemersdorp MeetDistrict Gent (Ghelamco Arena) zijn we op zoek naar een full time (40h) Chief Hospitality Officer om een extra persoonlijke dimensie te bieden aan de beleving van hun members en bezoekers. Een vertrouwd gezicht dat steeds het eerste aanspreekpunt is en met passie mensen verder helpt. Iemand die nauwkeurig werkt en administratief doortastend uit de hoek komt. Als toekomstige CHO weet je bovendien je collega's Hospitality Officers maar op één manierte motiveren en te insprireren: "leading by example".

De Chief Hospitality Officer weet als geen ander dat je maar één kans krijgt op een fantastische eerste indruk. Een indruk die begint bij de juiste connectie met de klant of bezoeker. Weet jij met je sprankelende persoonlijkheid een impact te maken op lange termijn? Dan heb jij misschien het talent om onze volgende CHO te zijn!

MeetDistrict

MeetDistrict Gent telt 10.000m2 aan ‘ontmoetingsplaats’ in de Ghelamco Arena te Gent. Dit architecturale ondernemersdorp is uitgewerkt met fit-out werkplekken, inspirerende Meetingruimtes en een state of the art auditorium met 350 plaatsen. Een leefwereld met oog voor hoog technologisch design waar de klant centraal staat.  

Download de hele vacature hier. Grijp je kans en stuur je CV naar hello@challenge-mc.be.