Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

28mrt.

Nieuwe Service - Talent Recruitment: van Challenger naar vast talent?

1

Eén van onze tijdelijke krachten aanwerven als vaste medewerker?

Talentwerving is cruciaal voor elke organisatie die vooruit wil. De kunst van het aantrekken en behouden van de beste werknemers is wat u als bedrijf zal onderscheiden van uw concurrent. Met onze service van "Talent Recruitment" kunnen we op dat vlak samen het verschil maken. Kunnen we uw openstaande vacature matchen aan het profiel van een ambitieuze Challenger? Dan bieden we u de mogelijkheid om één van onze tijdelijke krachten aan te werven als vast talent om uw team te versterken.

Na een eerste zorgvuldige screening en selectie bij intake gesprek, bieden we onze Challengers voortdurend de kans om hun talenten te ontwikkelen via uiteenlopende Jobs. Op die manier doen ze heel wat relevante werkervaring op onder onze vleugels en die van onze klanten. De proefperiode zit er bij wijze van spreken op voordat ze bij uw bedrijf beginnen. Dankzij het traject dat ze bij ons doorlopen, heeft ons team bovendien een sterk inzicht in een aantal professionele vaardigheden en belangrijke "soft skills" van de kandidaat. De juiste werk attitude is immers minstens even belangrijk en soms zelfs belangrijker dan een specifieke competentie. Een aanpak die ons onderscheidt van elk selectiebureau of interimkantoor en die garant staat voor de selectie van sterke medewerkers.

De voordelen van rekruteren via Challenge MC op een rijtje:

  • Zorgvuldige selectie en screening is al uitgevoerd
  • Voldoende relevante werkervaring
  • Inzicht in hard én soft skills
  • Matching van talent en client

Is er een match tussen één van onze ambassadeurs en uw bedrijf? Dan zorgen we voor een vlotte overgang van onze tijdelijke kracht naar uw vast talent.

Nog niet met ons samengewerkt?

Ook dan kan u uw openstaande vacature bij ons neerleggen. Zelfs als u nog geen directe ervaring hebt met onze Challengers, hebben we de ervaring in huis om onze Challengers te matchen met uw bedrijf of openstaande functie.

Werf een Challenger aan

Welke vacatures reeds bij ons lopen?

Met welke andere diensten we u kunnen ondersteunen?