Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

03dec.

Zelfs in coronatijden kunnen we het verschil maken.

Nomen est omen. Bij Challenge MC gaan we geen uitdaging uit de weg. Ook wanneer de coronacurve een streep trekt door de eventsector, kiezen we ervoor om de handen uit de mouwen te steken. Het is hét moment om de mogelijkheden te bekijken en de weinige kansen met beide handen te grijpen.

Een schare aan multi-inzetbare Challengers.

Waar bepaalde sectoren handen tekortkomen, schieten onze Challengers te hulp. Sinds maart werken al onze mensen ‘coronaproof’ met dezelfde professionele en hartelijke aanpak als voordien. Dit zorgt ervoor dat u hen ook kan inschakelen als commerciële hulp, hospitality medewerker en/of safety officer – of een combinatie van deze drie. Zo verwelkomen en helpen we uw klanten even veilig als vriendelijk. Door deze extra coronataken aan ons over te laten, kunnen uw mensen zich weer focussen op hun eigen functie. Tip: reken gerust op ons om de eindejaarsdrukte op te vangen.

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten.

Bij veel van onze partners was de afgelopen periode een uitgelezen moment voor onze coronaproof hospitality services. Zo redeneerde ook Deutsche Bank, waar ze onze Challengers op pad stuurden om hun medewerkers te verrassen met een ontbijt en pizza tijdens de lunch. Senteurs d’Ailleurs dompelde onze Challengers eerst onder in hun exclusieve aanbod om ze daarna in te zetten bij een unieke pop-up in ‘The Guest’ in Knokke. Als echte merkambassadeurs bezorgden ze de bezoekers een luxueuze en zintuiglijke ervaring, mét respect voor de geldende viruswerende maatregelen. Dat het ook anders én veilig kan, hebben we intussen echt bewezen.

Geen Autosalon, maar wel een geslaagde salonperiode.

We keken er allemaal al naar uit, maar helaas gaat het grootste project van 2021, het Autosalon, niet door. Wil dit zeggen dat we stil blijven staan? Absoluut niet. Laten we er nog altijd een succesvolle salonperiode van maken. Samen met de autobranche slaan we in elk geval de handen in elkaar om andere sterke initiatieven op onze eigen gekende manier te ondersteunen. Zo zetten de merken in de concessies zelf veilige campagnes op die begeleid zullen worden door onze hospitality en safety officers.

Challengers inschakelen voor een aankomend project?

Contacteer ons voor een virtuele babbel over de mogelijkheden.