Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

01feb.

Hoe onze multi-inzetbare Challengers in uitdagende tijden voor nieuwe opportuniteiten zorgen.

In deze tijd van nieuwjaarsvoornemens voelt 2022 echt als een nieuw begin voor ons. Waar we aanvankelijk vooral met beperkingen te maken hadden, zien we nu meer en meer opportuniteiten. Nieuwe initiatieven bieden nieuwe kansen, handig inspelen op veranderingen in de sector, én daarbuiten. Multi-inzetbaar en betrouwbaar, zo kennen mensen ons. Daarom straalt onze glimlach van het optimisme!

Win-win na een onwennige periode

Van hospitality naar het hospitaal? Onze toewijding en training kennen geen grenzen. Een team van Challengers staat namelijk in voor het onthaal van een ziekenhuisassociatie, waardoor vele vaardige handen zich kunnen vrijmaken voor broodnodige steun op andere afdelingen. De helden van de zorg ontzorgen we maar al te graag.

Dankzij de flexibiliteit van onze gemotiveerde Challengers zijn we ook inzetbaar in het weekend: zo bieden onze zaterdagkrachten bij een high level interieurexpert de vaste medewerkers wat meer ademruimte.

Naast persoonlijke contacten verzorgen we eveneens digitale diensten, zoals onze ‘product geniuses’ in de automotive sector bewijzen met de online begeleiding van potentiële klanten. Die veelzijdigheid is een bijzondere troef en verzekert ons dat we ook naast traditionelere evenementen meerwaarde brengen. We kunnen terecht spreken van een win-winsituatie, waarbij onze Challengers zich kunnen ontwikkelen terwijl ze onze klanten ontzorgen.

En zo worden Challengers echte partners

We zien ook dat er een tendens ontstaat van langdurige samenwerkingen. Hierdoor kiezen klanten minder voor eendaagse contracten, maar eerder voor een vertrouwelijke relatie met Challenge MC als betrokken partner. Het geeft onze getalenteerde Challengers bovendien de kans om zich volledig vertrouwd te maken met het aanbod en de interne werking. In de rubriek “Career & Education” van het Instagram Trend Report 2022 lezen we bovendien dat 90% van de Gen-Z’ers gelooft in levenservaringen als beste leermeester.

Maar onze Challengers krijgen niet alleen opleidingen en uiteenlopende kansen. Soms wacht er hen zelfs een vast contract, zoals bij onlangs bij één van onze trouwe klanten en high end co-workingspace. Een andere co-workingspace in Brugge, schakelt dan weer één van onze hospitality experts in op lange termijn. Onze aanpak werpt dus z’n vruchten af: de juiste persoonlijkheid op de juiste plek doet wonderen. Het is die expertise die klanten overtuigt om steeds opnieuw voor Challenge MC te kiezen.

Als sneeuwklokjes na een strenge winter

Mensen willen weer meer beleven. Dat geldt net zo goed voor onze Challengers, die niet kunnen wachten om opnieuw aan de slag te gaan. Ze zijn gemotiveerder dan ooit om bedrijven en merken te vertegenwoordigen, zoals tijdens de pop-up van een autoconcessie of de sales tour van een toonaangevend cosmeticamerk. En, zoals we ondertussen weten, elke nieuwe ervaring vormt een mooie opportuniteit voor de toekomst.

Zoals sommige kleurrijke bloemen door het sneeuwtapijt groeien, rechten wij nu ook onze rug en kijken we met vertrouwen vooruit. De weerbaarheid van onze mensen en de dynamiek van de hele sector stemmen ons heel hoopvol voor 2022. Wat er ook gebeurt, vroeg of laat bloeien we toch weer open, niet in het minst dankzij het doorzettingsvermogen van onze multi-inzetbare Challengers. De hospitalitysector bruist en dat prikkelt de creativiteit bij Challenge MC!

Verras ons met uw vraag

Bij Challenge MC kunnen we hospitality op tal van manieren invullen. Benieuwd of we ook voor u een oplossing op maat in huis hebben? Contacteer ons.