Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

29jun

Een nieuwe branding, ons groeiverhaal.

Een nieuw groeiverhaal, dat werkelijk vertelt waar we vandaag voor staan. Waar we ons dagelijks voor inzetten, met ambitie en toewijding voor onze klanten. Door dicht te staan bij onze Challengers. Die we één voor één matchen met de juiste opdracht en klant. Dat was de opdracht die we enkele maanden geleden toevertrouwden aan Duval Branding. Het resultaat mag er zijn.

We zijn meer dan 15 jaar geleden gestart als hostess bureau en al snel naar geëvolueerd naar "hostesses, promo & event people". Vandaag spreken we liever over échte ambassadeurs, die we dagelijks inzetten voor de meest uiteenlopende opdrachten. Hostesses voor events of beurzen in Brussel, Antwerpen en elke andere grootstad in België. Promo girls en boys om een merk in de kijker te zetten. Informanten voor het Autosalon te Brussel tot zelfs échte Hospitality Officers die het onthaal in bedrijven overnemen. Met één enkel doel: een fantastiche eerste indruk maken.

Aanvankelijk werkten we enkel vanuit onze kantoren te Brasschaat en Antwerpen (Berchem), sinds vorig jaar zetten we definitief de stap richting Brussel. Steeds lokaler rekuteren om meer flexibiliteit te bieden aan onze klanten. Challengers inzetten vanuit elke grootstad van België. Dat is onze toekomst.

Personality beyond the smile. Met deze nieuwe branding en site worden we wie we zijn. Even toegewijd als onze klanten, om dagelijks de juiste persoonlijkheden te selecteren die hun merk vertegenwoordigen op een manier dat bij hen past. Want de juiste persoonlijkheid reikt zo veel verder dan een glimlach. Zo zetten we alles in het werk om een fantastiche eerste indruk te bieden en impact te creëren op lange termijn. Because strong brands, deserve strong people.