Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

01apr.

Maak een fantastische eerste indruk dankzij "The Sparkling Personality Picture Guide"!

Een fantastische eerste indruk maken met je CV? Daar hoort de juiste foto bij van jezelf. Pluk er niet zomaar één van je Instagram of uit je vakantiecollectie. Denk na over de eerste indruk die je wil maken. Hulp nodig? Wij creëerden de "Sparkling Personality Picture Guide", om je persoonlijkheid ook op foto te laten stralen.

Met een goeie smartphone kom je heel eind. Je hoeft daarom geen professionele fotograaf onder de arm te nemen voor een sterke profielfoto voor je CV. Vraag je broer of zus, vriend(in) of partner om even achter de lens staan. Trek de juiste kledij aan en kies de meest ideale plaats in huis. Wij leiden je vervolgens stap voor stap naar een sprankelend beeld van jezelf. Neem rustig de tijd en wees niet te snel tevreden met het resultaat. Je krijgt immers maar één kans op een fantastische eerste indruk.

Ben je niet op zoek naar een nieuwe job? Een sterke profielfoto komt altijd van pas. Onder meer wanneer je bij ons als hostess, host, informant, promo girl of boy wil werken op één van onze talrijke evenementen, promotiecampagnes of andere boeiende opdrachten waarin je je talenten kan ontwikkelen. Wij moeten je immers ook vooraf kunnen voorstellen aan de klant. De juiste foto is natuurlijk niet allesbepalend, maar nogmaals, het draagt bij aan een sterke eerste indruk. Wil je je kansen verhogen dat onze klanten voor jou kiezen als hun brand ambassador? Bezorg ons dan een foto die jouw persoonlijkheid in de picture zet.

Download de "Guide" hier, in handig smartphone formaat.