Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

19nov.

Eventplanner.be bekroont Challenge MC met ‘Certificate of Excellence’

Hoogst uitzonderlijke onderscheiding voor een Hospitality Agency!

De glimlach van onze klanten, daar doen we het voor bij Challenge MC. Maar erkenning van de sector zelf is net zo welkom uiteraard.

Met het ‘Certificate of Excellence’, uitgereikt door Eventplanner.be, krijgen we dit jaar onze tweede bekroning – eerder riepen de lezers van Experience Magazine ons uit tot beste Hospitality en Hostess Agency van de event sector.

Hospitality houdt meer in dan mensen hartelijk verwelkomen; ook feedback ontvangen wij met open armen. Daarom hebben we bij Challenge MC een online review-systeem ontwikkeld voor onze klanten, waarmee ze na hun evenement de match met elke hostess en host kunnen beoordelen. Een schat aan informatie die we zorgvuldig verwerken. Zo passen we onze persoonlijkheden optimaal af op elk merk. Maar met een gemiddelde waardering van 90% blijkt dat we onze klanten én onze Challengers al van meet af aan heel goed inschatten. Onze jarenlange ervaring en grondige selectie werpen duidelijk hun vruchten af.

Bovendien is 90% – niet toevallig – ook de score die we bij Eventplanner.be behalen op basis van een groot aantal recente evaluaties. “Ze zijn onze eerste keuze!” “Dit team staat garant voor kwaliteit.” “Flexibel, proactief en professioneel!” Deze enthousiaste reacties typeren Challenge MC: altijd toegewijd, voortdurend verbeteren.

Maak zelf ook kennis met onze klantgerichte aanpak.