Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

01okt.

Autosalon 2023 (13-22/01): informanten en hostesses voor BMW, Mini, Polestar, Volkswagen, Renault, Honda, Mazda en Porsche

De crème de la crème van de sector

Voor het 100e Autosalon dat doorgaat van 13/01 tot en met 22/01/2023 zijn we op zoek naar informanten en hostesses voor: BMW, Mini, Polestar, Volkswagen, Renault, Honda, Mazda en Porsche!

Waarom je precies moet solliciteren als merkambassadeur van één van deze meest prestigieuze merken uit de sector? Wij zetten het graag op een rijtje.

De stem van een sterk merk

Meer dan ooit zijn onze klanten op zoek naar sprankelende persoonlijkheden die hun merk volledig belichamen. Als ambassadeur zet je alles in het werk om een sterk merk in de spotlight te zetten. “Personality beyond the smile” is ons motto, en dat zijn geen loze woorden. Ben je een enthousiasteling die dat vuur moeiteloos én in beide landstalen kan overbrengen? Trek je potentiële kopers in een mum van tijd over de streep? Dan ben jij de uitgelezen persoon om onze klanten op het Salon te vertegenwoordigen. Ervaring of automotive kennis is geen must, maar een gezonde nieuwsgierigheid is natuurlijk wel op z’n plaats. Je krijgt een kwalitatieve commerciële communicatietraining en wordt zo volledig klaargestoomd voor het event.

Een internationaal spektakel

Uit alle uithoeken van het land zakken autoliefhebbers af naar het Autosalon. Geen enkel ander evenement trekt zoveel bezoekers aan, en het is dan ook van ontzettend belangrijk dat het een succes wordt. Omdat de Salonperiode traditioneel een sterke verkoop genereert én bepalend is voor de rest van het jaar, sparen onze klanten kosten noch moeite om zich van de concurrentie te onderscheiden. En dat uit zich in prachtige stands, kwalitatieve trainingen én een strenge selectie om met de beste ambassadeurs in zee te gaan.

Een springplank naar succes

Als ambassadeur werken op het Autosalon is een verrijkende ervaring. Afhankelijk van het merk komt soms wel meer dan de helft van het team het volgende jaar weer terug, en heel wat mensen nemen zelfs speciaal vakantie om op het Autosalon te kunnen werken. Als ambassadeur geniet je van een korte maar intense training die je niet alleen alle tools biedt om op het event te stralen, maar ook een ontzettende meerwaarde is voor je algemene professionele skillset. Een baan op het Autosalon kan bovendien leiden tot heel wat meer potentiële opdrachten. Automerken hebben vaak exclusieve samenwerkingen met evenementen en organisaties als Zoute Grand Prix, Knokke Hippique en de Rode Duivels, waarvoor dezelfde ambassadeurs opnieuw ingeschakeld worden. Ook tijdens piekperiodes of lanceringen doen de concessies beroep op het Salontalent. Heel wat ex-ambassadeurs stroomden de afgelopen jaren door naar een vaste functie bij één van onze klanten of in concessies. Een plekje op het Autosalon kan dus een geweldige springplank zijn voor wie z’n zinnen heeft gezet op een job in de sector.

Een maandloon op enkele dagen

Een ambassadeursrol op het Autosalon is hard werken, maar het loont. En wel letterlijk: omdat je op een korte tijd veel uren presteert, krijg je ook overuren uitbetaald. Zo verdien je op enkele dagen haast een maandloon.

Solliciteren? Stuur je CV naar hello@challenge-mc.be en meld je aan bij Challenge MC.