Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

25apr.

Lezers Experience Magazine: "Challenge MC beste host en hostess agentschap in evenementensector."

Challenge MC beloond met 1ste plaats

Gepubliceerd door Eventnews.be.

De lezers van Experience Magazine kennen dit jaar de titel van beste hosting & hospitality agency toe aan Challenge MC. Een mooie waardering voor de toewijding van het team én de familie achter Challenge MC, al jaren een vaste waarde in de top 3 van deze peiling.

Toen Marie Catherine Devillé Challenge MC oprichtte, kon ze al snel rekenen op de steun en expertise van haar familie. Stephanie, Dominique en Michel Devillé hielpen het bedrijf uit te bouwen tot het toonaangevende bureau van vandaag. Ook Ariane Expeels en Kathleen Rits zetten zich al een decennium in als Project Experts. “Hoewel we niet dezelfde naam delen, voelen we ons ondertussen wél familie!”, melden de dames eensgezind.

Hechte familie, sterk team

Wat maakt Challenge MC zo bijzonder? Volgens Marie Catherine zijn de betrokkenheid en continuïteit binnen het team cruciaal om klanten elke keer opnieuw een service op maat en onberispelijke kwaliteit te bieden. “Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend: we vullen elkaar perfect aan, elk in onze eigen domein. We zijn dan ook heel blij met de erkenning die we nu krijgen voor ons teamwerk.”

Perfectie begint bij de selectie

Ze gaan er bij Challenge MC prat op dat ze bij de rekrutering van hun ‘Challengers’ verder kijken dan de glimlach. Persoonlijkheid primeert. “Op die manier engageren we medewerkers die perfect passen bij het karakter en de identiteit van onze klanten”, zegt Stephanie Devillé enthousiast. “Wij gaan steeds op zoek naar de juiste ambassadeurs die het verschil maken bij elke opdracht en elke interactie.” Voor een optimale connectie en communicatie hameren ze bij Challenge MC ook op tweetaligheid binnen het team én bij hun kandidaten.

Kantoren in Antwerpen en Brussel

De evenementenkalender in en rond Brussel is bijzonder goed gevuld. Om hun rekrutering en dus ook hun service hier te optimaliseren, opende Challenge MC in 2017 een kantoor in Diegem. “Dankzij onze aanwezigheid in de hoofdstad kunnen we onze Challengers nog beter matchen met onze klanten”, licht Michel Devillé toe, “want die lokale verbondenheid draagt bij aan kwaliteit.”

De juiste kennis voor de beste service

Marie Catherine en haar collega’s begrijpen wat bedrijven zoeken. “Dankzij onze ervaring op het terrein – we zijn allemaal nog hostess of promoboy geweest – kunnen we goed inschatten waar de noden liggen van onze klanten, een meerwaarde die we ook in de praktijk brengen.” Naast ambassadeurs voor uiteenlopende events en promotionele activiteiten leidt Challenge MC nu bijvoorbeeld ook Hospitality Officers op. Zij engageren zich op lange termijn en staan garant voor een professioneel onthaal op maat van een specifiek bedrijf.

Bekijk de volledige resultaten van de enquête hier.