Blijf op de hoogte.

Een opmerkelijke opdracht of een dringende oproep? We delen het graag.

29sep.

Heeft je CV nood aan werkervaringen die echt meetellen?

Heeft je CV nood aan werkervaringen die echt meetellen op je CV? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een flexibele job of bijverdienste? Dan zit je goed. Het hele jaar door zijn wij immers op zoek naar sprankelende persoonlijkheden die het verschil maken voor onze klanten. Wij zetten onze Challengers in voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Wat dacht je van een commerciële functie op het komende Autosalon (18-27/01/19). Wie weet ben jij wel de volgende informant voor één van onze klanten en toonaangevende automerken. Ambieer je een job in de autosector? Misschien dit dan wel het begin van een veelbelovende carrière. Laat deze unieke kans niet aan jou voorbijgaan en ga naar https://werkenophetautosalon.be/.

Heb je altijd al eens willen weten wat het is om het eerste aanspreekpunt te zijn op een VIP evenement? Onze hosts en hostesses verzorgen het warm onthaal op tal van evenenenten in Brussel, Antwerpen en elders België. Een connectie maken met de genodigden, want de ervaring van de bezoeker start immers met een warm onthaal.

Of schuilt er in jou een échte brand promotor? Wil jij als promo boy of girl een merk in de kijker zetten. Weet jij dat eerste indrukken blijven hangen? Misschien zetten wij je dan wel in op één van onze volgende road shows om een impact te creëren voor onze klanten.

Ben jij die ambassadeur die we zoeken om ons team van Challengers te komen versterken? Laat het ons weten. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk geprek.